Forside Produkter Forespørgsel Galleri Kontakt
dk_flag.png English Deutsch

Alle vores hængselsstifter kan nu leveres i tombak                                     Alle vores hængselsstifter kan leveres med valgfri sokkelhøjde                                     Alle vores produkter kan leveres i alle RAL farver, desuden lagerfører vi nu ¼-formet arkitekt konsoljern/rendejern i farven antracit, samt hængselsstifter i Ø76mm, Ø80mm & Ø87mm i farven antracit                                     

Forespørgsel

Herunder kan du indtaste oplysninger til din forespørgsel. Hvis ikke du allerede har gjort det, kan du gennem vores produktkatalog finde og vælge de varer, som du ønsker at tilføje til forespørgslen.

Derudover er du velkommen til at tilføje beskrivelse, tegninger, billeder, eller lignende af specialprodukter, hvis du ønsker et tilbud eller har en forespørgsel.


Forespørgselsformular

Indtast dit navn

Indtast din virksomhed

Emne

Indtast besked nedenfor

Send mail
×

Sådan bruger du produktkataloget og forespørgselssiden

Vores produktkatalog er skabt for at gøre det nemmere for dig at finde de varer du lige står og mangler. Vi har herunder lavet en kort beskrivelse af hvordan kataloget virker, så du kan få mest mulig værdi af det.

1) Vælge en produktkategori eller søg efter specifikke varer.

2) For de varer du ønsker at sende en forespørgsel på, indtastes antal, hvorefter + knappen tilføjer antallet til din ordre.

3) Når du har tilføjet de ønskede varer fra kataloget, kan du skifte til forespørgselssiden for at tilføje eventuelle specialprodukter.

4) Når hele din forespørgsel er indtastet, overføres den til dit mailprogram, så du kan se præcis hvilke informationer du sender til os.