Forside Produkter Forespørgsel Galleri Kontakt
dk_flag.png English Deutsch

Alle vores hængselsstifter kan nu leveres i tombak                                     Alle vores hængselsstifter kan leveres med valgfri sokkelhøjde                                     Alle vores produkter kan leveres i alle RAL farver, desuden lagerfører vi nu ¼-formet arkitekt konsoljern/rendejern i farven antracit, samt hængselsstifter i Ø76mm, Ø80mm & Ø87mm i farven antracit                                     


Produktkategorier

Find produktet du søger

Find produktet du søger

Vi leverer både standard produkter og produkter, der er tilpasset kundernes individuelle behov og ønsker. Finder du ikke, det du søger i produktkataloget, er du velkommen til at kontakte os for et tilbud på specialfremstillede beslag eller rendejern. Du finder vores kontaktoplysninger på kontakt siden.

Vores produktkatalog er opdelt i kategorier, for at gøre det nemt og overskueligt at finde lige netop det du søger. Vælg en kategori i oversigten, for at se vores sortiment af den enkelte produkttype.×

Sådan bruger du produktkataloget og forespørgselssiden

Vores produktkatalog er skabt for at gøre det nemmere for dig at finde de varer du lige står og mangler. Vi har herunder lavet en kort beskrivelse af hvordan kataloget virker, så du kan få mest mulig værdi af det.

1) Vælge en produktkategori eller søg efter specifikke varer.

2) For de varer du ønsker at sende en forespørgsel på, indtastes antal, hvorefter + knappen tilføjer antallet til din ordre.

3) Når du har tilføjet de ønskede varer fra kataloget, kan du skifte til forespørgselssiden for at tilføje eventuelle specialprodukter.

4) Når hele din forespørgsel er indtastet, overføres den til dit mailprogram, så du kan se præcis hvilke informationer du sender til os.